Tietoa meistä

Kauppaa alusta asti luotsannut Anne-Marie jäi vuonna 2021 eläkkeelle, jolloin myös kivijalkamyymälämme ja nettikauppamme suljettiin. Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista vuosista! Jatkossa tiedusteluihin vastaa Susanne (susanne@pastpresent.fi).

 

Anne’s Past & Presentin historiaa 

Saimme 90-luvulla mahdollisuuden aloittaa kunnostamaan vanhaa, vuonna 1921 rakennettua taloa, mutta emme löytäneet tuolloin sopivia materiaaleja, kalusteita tai puutarhatyövälineitä projektiin. Halusimme löytää mahdollisimman kestäviä ja klassisia ulkokalusteita sekä antiikkihuonekaluja, jotka sopisivat talon henkeen.

Vuonna 2004 perustimme Anne’s Past & Presentin tarjotaksemme samalla ajatuksella ulko-, vintage-, antiikkikalusteita sekä esineitä puutarhaan, parvekkeelle ja vanhoihin taloihin. Valikoimaamme kuuluivat vanhat ja uudet puutarha- ja vintagekalusteet Ranskasta ja muualta Euroopasta. Lisäksi valikoimaamme kuului korkealaatuista keramiikkaa, tuoksukynttilöitä, saippuatuotteita, ruukkuja, pellavatekstiilejä sekä sesonkituotteita.

Myymälät

Kruununhaka

Mariankatu 15
00170 Helsinki

Pop-up vuokrattu

Isnäs

Vanhankyläntie 1271
07750 Isnäs

Suljettu