Toimitus- ja maksuehdot

TOIMITUSEHDOT
Voimassa 1.1.2017 alkaen

YLEISTÄ ANNE’S GARDEN VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Anne’s Past & Present, Y-tunnus 1925585-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille Suomeen sekä EU-maihin sähköpostitse. Tilauksia voi tehdä nettikaupan lisäksi myös sähköpostilla info@pastpresent.fi sekä soittamalla numeroon +35850-5671847 arkipäivisin klo. 10-18 välillä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

TILAAMINEN

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen loppusumma, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä tilausnumero. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSAMINEN

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tuotteita ei voi tilata maksettavaksi postiennakolla. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankkimaksuilla sekä useimmilla luottokorteilla.

Maksut Checkoutin kautta

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Mikäli haluat maksaa Checkoutin maksutapojen kautta, Anne’s Past & Present toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Anne’s Past & Present vastaa tuotteiden markkinoinnista, toimituksista sekä mahdollisten tuotteiden reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaatiot myös Checkout Finland Oy:lle. Checkout Finland Oy toimii maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja. Checkout Finland Oy, Y-tunnus 2196606-06, Varastokatu 3A, 33100 TAMPERE. Puhelin 0800 552010.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

TOIMITUS

Mikäli tuote löytyy varastostamme, on arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan ilmoitamme asiasta viipymättä. Ilmoitamme myös, jos toimitusaika on arvioitua pidempi.

Toimitustapa ja toimituskulut

Nouto postista                              7,50 € (enintään 30kg)


Nouto Isnäsin                               0 €
myymälästä
(Vanhankyläntie
1271, 07750 Isnäs)


Postin kotiinkuljetus                  35 €


Sopimuskuljetus                         Hinta sovitaan erikseen sähköpostitse ennen lähetystä.
Toimitus on ilmainen Pääkaupunkiseudulle, Porvooseen ja Loviisaan. Muualle Suomeen sopimuksen mukaan sähköpostitse.


Isot huonekalut toimitamme vain sopimuskuljetuksella. Sopimuskuljetuksen hinta sovitaan erikseen sähköpostitse tai soittamalla numeroon 050-5671847 ennen tuotteiden lähetystä. Painavien tuotteiden ja helposti särkyvien tuotteiden hintaan lisätään lisämaksu, joka on 20 €/lähetys. Antiikki- ja vintagetuotteet ovat tällä hetkellä ainoastaan noudettavissa Isnäsin myymälästä. Otathan yhteyttä, jos et pääse Isnäsin myymälään, voimme mahdollisesti järjestää noudon muualtakin Suomesta.


VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on meillä aina maksuton!

Ilmoita ennen palautusta Anne’s Past & Presentille sähköpostilla info@pastpresent.fi tai puhelimitse +35850-5671847.  Liitä sähköpostiin tai ilmoita puhelimitse seuraavat tiedot: tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi. Maksut palautuvat Checkoutin kautta.

Palauttaaksesi tilaamasi tuotteet, pakkaa ne alkuperäispakkaukseen ja vie Postiin. Palauttaaksesi ilmaiseksi, kerro Postissa asiakaspalautustunnuksemme: 618471. 

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISET TUOTTEET

Mikäli tuote on vioittunut, kadonnut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@pastpresent.fi.

MUUTA

Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Anne’s Past & Present käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

YHTEYSTIEDOT

Kaikissa tilauksiin tai tuotteisiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät helpoiten sähköpostilla info@pastpresent.fi.
Voit myös soittaa arkisin klo 12-18 numeroon +358505671847

Anne’s Past & Present
Vanhankyläntie 1271, 07750 ISNÄS


TIETOSUOJASELOSTE 1.10.2019

1. REKISTERINPITÄJÄ 

Anne’s Past & Present Y-tunnus: 1925585-5
Vanhankyläntie 1271, 07750 Isnäs
info@pastpresent.fi
050-5671847

2. REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Anne-Marie Laaksonen
info@pastpresent.fi
050-5671847

3. OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena. Sopimus rekisterinpitäjän ja asiakkaan välille syntyy, kun asiakas tekee ostoksen verkkopalvelussa www.pastpresent.fi, sähköpostitse info@pastpresent.fi tai puhelimitse. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen verkkokaupasta tai sähköpostitse ei voi tehdä tilausta antamatta henkilötietoja.

Anne’s Past & Present kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista, ylläpitoa ja yhteydenpitoa varten. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Henkilötietoja vastaanottaa ja voi tarkastella:
-yritys ja sen työntekijät
-maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksun
-kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran
-tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoon
-tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpidon
-verkkosivujen ylläpitäjä.

4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen sekä tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Tietoja säilytetään:
-verkkokaupassa 1 vuoden ajan
-sähköpostiarkistossa 1 vuoden ajan
-kirjanpitoaineistossa 5 vuoden ajan.

5. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta verkkopalvelun tilauksen yhteydessä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta (vain tilanteissa kun asiakas tekee ostotilauksen), sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Rekisteriin ei talleteta tietoja muissa, kuin ostotilanteissa.

6. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin on sovittu etukäteen asiakkaan kanssa

7. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

8. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on milloin tahansa oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen info@pastpresent.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa – pääsääntöisesti kuukauden kuluessa.

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä milloin tahansa (”oikeus tulla unohdetuksi”). Rekisterissä olevalla henkilöllä on myös oikeus käsittelyn rajoittamiseen (mm. markkinoinnin kieltäminen tai rajaaminen), oikeus vastustaa käsittelyä, oikeus peruuttaa suostumus sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen info@pastpresent.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa – pääsääntöisesti kuukauden kuluessa